SERVEIS INTEGRALS PER LA CONSTRUCCIO (Catala)

SERVEIS INTEGRALS CAT

Quant vostès vulguin fer-se una vivenda, reformar un edifici, generar una promoció o qualsevol de les variants que presenta el mon de la construcció, cofi-hi amb Arq.Tec, la nostre experiència i professionalitat farà que el seu projecte sigui viable, buscant sempre les millors solucions i la millor relació qualitat preu.

Vostè solsamènt te que tindre un interlocutor Arq.Tec, nosaltres ens ocupem de tot, des de la primera idea, assessorament per l’adquisició del solars, tràmits ajuntament, etc. Fins a la realització i execució del projecte. La nostra fita es, que la seva màxima preocupació sigui  gaudir del producte final acabat.

Veure pdf. amb obres realitzades i valoracions de les obres:

Catala serveis integrals construccio/arquitectura Arq.tec

 

Quant a joansuris

Currículum a tall de presentació: Estudis: Arquitectura Superior i Urbanisme per la universitat politècnica de Barcelona. Màster d’urbanisme per l’UdG. Arquitectura Tècnica per d’universitat politècnica de Barcelona. Treball: Despatx propi d’arquitectura i urbanisme de del 1992. Obres publiques i privades. Activitat docent a l'Institut Gaudi de la contruccio 1997-98 Coordinació d’obres de la ronda de dalt (BCN) per l’ institut promoció obres olímpiques 92. IMPUSA. Plaça per oposició al departament del Patrimoni Arquitectònic de la Diputació de Barcelona.
Aquesta entrada ha esta publicada en Cap a la rehabilitacio d'edificis, Honoraris de Feines Fixes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.